Ανάκτηση δεδομένων από τους κορυφαίους στην Ελλάδα – DataRecall

Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην Datarecall, μια κορυφαία εταιρεία στην ανάκτηση δεδομένων. Πρόκειται για μια εταιρεία μέσω της οποίας σώθηκα από μεγάλη απώλεια δεδομένων στον εξωτερικό μου δίσκο. Μόλις παρατήρησα ότι το λάπτοπ μου δεν βλέπει τον δίσκο, κατευθείαν είπα όλα τελείωσαν την βάψαμε. Δοκιμάσα προγράμματα, οδηγούς από το Internet αλλά δεν κατάφερα να πραγματοποίσω ανάκτηση.

Από την έρευνα που έκανα έμαθα ότι η ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο δεν είναι μια απλή υπόθεση. Κατόπιν τούτου προχώρησα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της DataRecall οι οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ στο επικοινωνιακό κομμάτι καθώς με είχε πιάσει πανικός. Φυσικά μου ζήτησαν να περάσω από το εργαστήριο τους ώστε να κάνουν τον έλεγχο και να μου πουν περισσότερα.

Τελικώς μετά τον έλεγχο τους έδωσα το τελικό ΟΚ για να προχωρήσουν. H ανάκτηση αρχείων έγινε με μεγάλη επιτυχία, τα δεδομένα μου ανακτήθηκαν και πλέον μπορώ να είμαι ήρεμος. Φυσικά μου συνέστησαν να κάνω Back up ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην βρεθώ ξανά προ εκπλήξεως.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s